Buitenfaciliteiten

Droomplek

De plek van uw dromen. Dat is wat u kunt verwachten van Droomplek Costa Blanca van de familie Petri. Kom het ervaren!
Zodra de poort van het terrein open gaat waant u zichzelf in een paradijs. Hier komt u tot rust en vindt u alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie. Ruimte, ultieme privacy, oogverblindend uitzicht, gezellige buitenkeuken, een zwembad waar je direct in wilt springen en een loungehoek waar je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kunt genieten van de Spaanse zon.

Buitenkeuken

In de buitenkeuken of op z’n Spaans ‘Naya’ kunt u gebruik maken van de BBQ. Aan de lange tafel kunt u heerlijk lunchen in de schaduw, maar ook ’s avonds genieten van een wijntje en de ondergaande zon.

Zwembad  en terras

Bij het zwembad staan ligbedden, er is een loungehoek en er zijn diverse zitjes met grote en kleine parasols.
U kunt dus zowel in de schaduw als in de zon een boekje lezen of gewoon lekker wegdromen bij het prachtige uitzicht op de Ifach en de kustlijn. De ruime loungebank naast het zwembad is een plek waar u gemakkelijk de gehele dag kunt vertoeven.

Privésfeer

Het gehele terrein is omringd door groen, waardoor u geheel privé aan het zwembad kunt liggen. De tuin is met veel aandacht aangelegd met mediterrane planten, bloemen, palmen en sfeerverlichting.

Kortom, een ideale plek met alle faciliteiten voor een comfortabele vakantie.