Reserveren

Reserveren

De studio wordt verhuurd in de maanden mei, juni, juli, augustus en september. Dan is de villa niet in gebruik, (mits er een calamiteit is, maar daar gaan wij daar niet vanuit) en heeft u naast de studio veel extra’s zoals: een grote lounge hoek – diverse zitjes – ligbedden – veel zon/schaduwplekken – een heerlijke buitenkeuken (naya) en natuurlijk een geweldig zwembad. De overige maanden is de studio eveneens te huur b.v. voor vakantiegasten die gaan fietsen/wandelen en vogelaars. (Dan houden wij rekening met elkaar. Daar het een groot terrein is, is dat nooit een probleem.)

Uw reseveringsaanvraag kunt u sturen naar Droomplek Costa Blanca, telefoonnummer 0031 646046596. U kunt binnen 24 uur een reactie verwachten met de mogelijkheden en betalingsvoorwaarden. Graag een cc naar A3.Petri@gmail.com.

Marco en Malissa zullen u bij aankomst verwelkomen.

Wanneer de reserveringsaanvraag is verwerkt en goedgekeurd, dient er een 50% aanbetaling te worden gedaan. De resterende 50% voldoet u zes weken voor aankomst.

LET OP: de reservering staat pas vast na ontvangst van de 50% aanbetaling.

Reserveren voor zomer/najaar 2022? Voor onze contactgegevens zie het tabblad Contact.  

Kunnen wij nu boeken?  ja…..     

Inmiddels weten onze (vaste) gasten wel dat vroegtijdig boeken noodzakelijk is. Ons advies is dan ook: zet een periode vast, want wij komen u bij een annulering vanwege eventuele coronamaatregelen tegemoet.

Wilt u annuleren? 

Als u wegens coronamaatregelen wilt annuleren, dient u rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij bieden u dan aan om een andere periode te komen. Hopelijk en vermoedelijk is annuleren wegens corona niet meer aan de orde. Maar natuurlijk kan niemand in de toekomst kijken. Wanneer blijkt dat uiterlijk 14 dagen voor de geplande aankomstdatum er reisbeperkende maatregelen voor Spanje gelden, neemt u dan contact met ons op zodat we in overleg een andere vakantieperiode voor u kunnen reserveren. Voor onze contactgegevens zie het tabblad Contact.

Omdat we rekening moeten houden met de planning van onze medewerkers voor schoonmaak, zwembad- en tuinonderhoud zijn we genoodzaakt de annuleringsperiode van uiterlijk 14 dagen voor de geplande aankomstdatum aan te houden.

Kans op besmetting op onze locatie?

-De besmettingskans in ons vrijstaande vakantiehuis is veel kleiner dan in een groot appartementencomplex/hotel of drukke camping. 

-Geen passanten bij ons verblijf aan het eind van een kort doodlopend straatje.

-Een eigen afgesloten parking.

-Buren die, zoals wij, in vrijstaande villa’s op grote kavels wonen.

-Geen hoogbouw in de directe omgeving.

-De controle is hier streng. Ook tijdens een lockdown of andere beperkende maatregelen voelden wij ons prettig en veilig in ons verblijf en het stukje bos (wat als privéterrein voelt) ernaast.

KORTOM: Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid van uw eigen veilige vakantieverblijf!

Reserveren via Droomplek Costa Blanca, telefoonnummer 0031 646046596 .

 

Aankomst

U ontvangt een checklist voor aankomst en vertrek. (Deze ontvangt u van ons gastenkoppel.)

Ons gastenkoppel verzorgt de ontvangst bij aankomst. De verwachte aankomsttijd dient u met hen kort te sluiten. Zij zullen  u rondleiden in de studio en op het terrein. Mocht op het moment van uw aankomst onverhoopt het gastenkoppel niet beschikbaar zijn, dan laten wij u dit weten en dan zorgen wij ervoor dat u vooraf instructies ontvangt om toegang te kunnen krijgen tot uw vakantieverblijf.

Huur en kosten voor elektriciteit worden vooraf per bankoverschrijving aan de eigenaar betaald. De borg wordt bij aankomst aan het gastenkoppel betaald. Bij vertrek wordt de borg aan u terugbetaald, met verrekening van de kosten voor de schoonmaak en eventuele andere kosten.

 

Stuur ons een whatsApp bericht