Reserveren

Reserveren

De studio wordt verhuurd in de maanden mei, juni, juli, augustus en september. Dan is de Villa niet in gebruik, en heeft u naast de studio veel extra`s zoals: een grote lounge hoek – diverse zitjes – ligbedden – veel zon/schaduwplekken – een heerlijke buitenkeuken (Naja) en natuurlijk een geweldig zwembad. De overige maanden is de studio eveneens te huur op de momenten dat de Villa niet in gebruik is.

Hieronder kunt u eenvoudig een reservering maken voor de studio van droomplek Costa Blanca. U klikt op de dagen waarop u graag van de studio gebruik zou willen maken en vult de gegevens van het formulier in. Zodra dit verzonden is kunt u binnen 24 uur een reactie verwachten met de mogelijkheden en betalingsvoorwaarden.

Wanneer u hiermee akkoord gaat dient er een 50% aanbetaling te worden gedaan. De resterende 50% voldoet u zes weken voor aankomst.

LET OP: de reservering staat pas vast na ontvangst van de 50% aanbetaling.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
16
- Gereserveerd
16
- In behandeling
captcha

Buiten het hoogseizoen is de studio te huur voor sportievelingen, wandelaars en fietsers. Er geldt dan 10% korting en bij aankomst staat er een welkomstpakket klaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze gastvrouw Netty nettymoes@gmail.com

Aankomst

Wanneer de tweede betaling is ontvangen, wordt er extra informatie toegestuurd over onder andere de omgeving, faciliteiten en leuke & interessante tips. Ook zal hierbij een checklist zitten voor aankomst en vertrek.

De Nederlandse gastvrouw verzorgt de ontvangst bij aankomst. De verwachte aankomsttijd dient u met haar kort te sluiten. Zij zal u rondleiden in de studio en op het terrein. Ook kan zij praktische informatie en tips geven over de omgeving. Ze kan alles vertellen over de leukste restaurants, mooiste wandelingen, beste shopplekken en verborgen pareltjes in de omgeving.

De borg, huur en kosten voor elektriciteit wordt vooraf per bankoverschrijving aan de eigenaar betaald. De kosten voor de schoonmaak worden bij aankomst aan de gastvrouw betaald.