Reserveren

Reserveren

De studio wordt verhuurd in de maanden mei, juni, juli, augustus en september. Dan is de villa niet in gebruik, (mits er een calamiteit is, gelukkig gaan wij daar niet vanuit) en heeft u naast de studio veel extra’s zoals: een grote lounge hoek – diverse zitjes – ligbedden – veel zon/schaduwplekken – een heerlijke buitenkeuken (naya) en natuurlijk een geweldig zwembad. De overige maanden is de studio eveneens te huur b.v. voor vakantiegasten die gaan fietsen/wandelen en vogelaars. (Dan houden wij rekening met elkaar. Daar het een groot terrein is, is dat nooit een probleem.) De boekingskalender klopt in voor- en najaar niet voor deze belangstellenden, mail ons dan: info Droomplek Costa Blanca.

Hieronder kunt u eenvoudig een reservering maken voor de studio van Droomplek Costa Blanca. U klikt op de dagen waarop u graag van de studio gebruik zou willen maken en vult de gegevens van het formulier in. Zodra dit verzonden is, kunt u binnen 24 uur een reactie verwachten met de mogelijkheden en betalingsvoorwaarden.

Wanneer u hiermee akkoord gaat dient er een 50% aanbetaling te worden gedaan. De resterende 50% voldoet u zes weken voor aankomst.

LET OP: de reservering staat pas vast na ontvangst van de 50% aanbetaling.

Reserveren voor zomer/najaar 2021? Voor onze contactgegevens zie het tabblad Contact.  

Kunnen wij nu boeken?  ja…..     

Inmiddels weten onze (vaste) gasten wel dat vroegtijdig boeken noodzakelijk is. Ons advies is dan ook: zet een periode vast, want wij komen u bij een annulering vanwege de coronamaatregelen tegemoet.

Wilt u annuleren? 

Als u in de coronatijd wilt annuleren dient u rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij bieden u dan aan om een andere periode te komen. Hopelijk en vermoedelijk is annuleren wegens corona niet aan de orde wanneer u pas over 2 à 3 maanden met vakantie gaat. Misschien zijn alle reisbeperkingen dan wel geheel of gedeeltelijk opgeheven. Maar natuurlijk kan niemand in de toekomst kijken. Wanneer blijkt dat uiterlijk 14 dagen voor de geplande aankomstdatum nog steeds reisbeperkende maatregelen voor Spanje gelden, neemt u dan contact met ons op zodat we in overleg een andere vakantieperiode voor u kunnen reserveren. Voor onze contactgegevens zie het tabblad Contact.

Omdat we rekening moeten houden met de planning van onze medewerkers voor schoonmaak, zwembad- en tuinonderhoud zijn we genoodzaakt de annuleringsperiode van uiterlijk 14 dagen voor de geplande aankomstdatum aan te houden.

Kans op besmetting op onze locatie?

-De besmettingskans in ons vrijstaande vakantiehuis is veel kleiner dan in een groot appartementencomplex/hotel of drukke camping. 

-Geen passanten bij ons verblijf aan het eind van een kort doodlopend straatje.

-Een eigen afgesloten parking.

-Buren die, zoals wij, op grote vrijstaande kavels wonen.

-Geen hoogbouw in de directe omgeving.

-Bij aankomst staat er een een flesje desinfecterende gel voor u klaar (voor uw geruststelling).

-De ruime omgeving van Droomplek Costa Blanca is ook veilig te noemen. Wij worden door onze huisarts steeds op de hoogte gehouden. 

-De controle is hier streng. Ook tijdens een lockdown of andere beperkende maatregelen ivm corona voelen wij ons prettig en veilig in ons verblijf en het stukje bos (wat als privéterrein voelt) ernaast.

-Wenst u in verband met corona een ‘contactloze’ ontvangst (dus zonder fysieke ontmoeting met uw gastvrouw), dan zorgen wij ervoor dat u vooraf instructies ontvangt om toegang te kunnen krijgen tot uw vakantieverblijf.

KORTOM: Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid van uw eigen veilige vakantieverblijf!

Reserveren via info Droomplek Costa Blanca, telefoonnummer 0031 651513931.

 

Aankomst

Wanneer de tweede betaling is ontvangen, wordt er extra informatie toegestuurd over onder andere de omgeving, faciliteiten en leuke & interessante tips. Ook zal hierbij een checklist zitten voor aankomst en vertrek.

De Nederlandse gastvrouw verzorgt de ontvangst bij aankomst. De verwachte aankomsttijd dient u met haar kort te sluiten. Zij zal u rondleiden in de studio en op het terrein. Ook kan zij praktische informatie en tips geven over de omgeving. Ze kan alles vertellen over de leukste restaurants, mooiste wandelingen, beste shopplekken en verborgen pareltjes in de omgeving. Wenst u in verband met corona een ‘contactloze’ ontvangst (dus zonder fysieke ontmoeting met uw gastvrouw), dan zorgen wij ervoor dat u vooraf instructies ontvangt om toegang te kunnen krijgen tot uw vakantieverblijf.

Huur en kosten voor elektriciteit worden vooraf per bankoverschrijving aan de eigenaar betaald. De borg wordt bij aankomst aan de gastvrouw betaald. Bij vertrek wordt de borg aan u terugbetaald, met verrekening van de kosten voor de schoonmaak en eventuele andere kosten.