Met kinderen

 

Droomplek voor kinderen

Ook wanneer u op zoek bent naar een vakantieverblijf met kinderen bent u bij Droomplek Costa Blanca aan het juiste adres. Niet alleen het enorme zwembad met speelgoed, maar ook de mogelijkheid om in een tentje te slapen maakt de droomplek de ultieme vakantiebestemming voor kinderen! Avontuurlijker dan slapen in een tent bestaat natuurlijk niet!

Gotere kinderen kunnen snorkelen in de zee van het dichtbij (600 m) gelegen prachtige zandstrandbaaitje met azuurblauw kristalheler zeewater, La Fustera. Bij het ietsje verderop gelegen baaitje Les Basetes zijn volop water- en duiksportmogelijkheden (cursussen).

 

La Fustera

 

 

Opties

Op het naast de studio gelegen vogellandje is er de mogelijkheid een tentje op te zetten waar twee kinderen vanaf een jaar of 5/6 kunnen overnachten. Het tentje staat te midden van allemaal gezellige vogeltjes en vogelkooien. ’s Nachts geven sommige vogeltjes zelfs licht! Het tentje kan erbij gehuurd worden inclusief alle toebehoren.

Voor kinderen tot 3 jaar is er een campingbedje met toebehoren beschikbaar.

Kinderen die te groot zijn voor het campingbedje kunnen slapen op een opklapbed dat geplaatst kan worden in het zitgedeelte van de studio. Ook voor het opklapbed is al het bedlinnen inbegrepen.

Daarnaast is er een compleet kinderpakket beschikbaar om de vakantie op Droomplek Costa Blanca met kinderen zo comfortabel mogelijk te maken. Bij het kinderpakket is een kinderstoel (hangend aan tafel) inbegrepen.

Let op: Laat uw kinderen nooit alleen bij het zwembad!

 

 

Stuur ons een WhatsApp bericht