Punten om te weten!

Puntjes om te weten over Appartement ‘ORO’ en ‘de Studio’ Benissa

 1. De  kosten voor de eindschoonmaak zijn op basis van 2 personen: € 120,00 voor de studio, naya/buitenkeuken en terrassen. (Afhankelijk hoe het achterlaten zal worden) een meerprijs voor een 3e of 4e persoon. Dit dient dus bijgeboekt te worden, met eventueel het tentje. Bij de laatste betaling komen deze kosten erbij. Deze kosten zullen worden verrekend met de borg. De schoonmaaksters laten het ons weten als alles oké is en dan storten wij de borg aan u terug.
 2. Een leuke optie is het POP up tentje bij de Studio, geliefd bij jaarlijks terugkerende vriendinnen, maar ook voor 1 of 2 jonge kinderen. Vlak naast de studio zet u dan zelf op het “vogellandje” het tentje op. Alles is daarvoor aanwezig. Kosten voor het tentje met toebehoren en inclusief de bewassing bij vertrek bedragen  € 100.00 per twee weken. Het tentje ruimt u ook weer zelf op.
 3. Het tentje met toebehoren moet vooraf geboekt worden, daarvoor ontvangt u de sleutel van de kast waar deze spullen liggen (s.v.p. bij uw reservering het juiste aantal personen aangeven).
 4. Klapbed voor 3e persoon (te plaatsen in de studio), inclusief het wassen van het beddengoed bij vertrek: € 40,00 per week
 5. Kosten voor een campingbedje + een hangend kinderstoeltje + een ‘rugwandelzitter’, incclusief de bewassing bij vertrek: € 75,00 per week.
 6. Tevens hebben wij een babypakket, info sturen wij u desgewenst toe.
 7. Verbruik van elektriciteit op basis van 2 personen: € 60,00 per week. Elke persoon meer is extra € 5,00 p.p.p.w.  Bij overschrijding van meer dan 10% worden de kosten met u verrekend.
 8. Alleen het wasgoed van de laatste dag zal gewassen worden door de gastvrouw, meer was kan als optie en in overleg ook worden gedaan.
 9. Wat een voordeel is, de aankomst en vertrek zijn niet verplicht op een zaterdag (de vluchten zijn meestal veel duurder in het weekend) wel moet het aansluitend zijn aan de gasten voor of na u, er staat dan wel een agenda online maar dit is alleen voor een indicatie, neem voor reserveringen contact op met de gastvrouw. Neem contact op met de gastvrouw, daar het een particuliere woning/verhuur is, vinden gasten het prettig even te overleggen wat de mogelijkheden zijn.
 10. Voor om en in het zwembad zijn genoeg spullen gratis beschikbaar. Wij gaan ervan uit dat u het in de berging van de studio schoon aantreft en hopelijk laat u de spullen ook weer schoon achter.
 11. In de berging zijn heel veel extra dingen te vinden. Zoals relaxstoelen, plaids voor de ligbedden, extra parasols en meer.