Beschikbaarheid

Bij aankomst:

U ontvangt een checklist voor aankomst en vertrek. Deze ontvang u van onze gastvrouw.

Onze gastvrouw verzorgt de ontvangst bij aankomst. De verwachte aankomsttijd dient u met haar kort te sluiten. Zij zal  u rondleiden in de studio en op het terrein. Mocht op het moment van uw aankomst onverhoopt de gastvrouw niet beschikbaar zijn, dan laten wij u dit weten en dan zorgen wij ervoor dat u vooraf instructies ontvangt om toegang te kunnen krijgen tot uw vakantieverblijf.

Huur en kosten voor elektriciteit worden vooraf per bankoverschrijving aan de eigenaar betaald. De borg wordt bij aankomst aan de gastvrouw betaald. Bij vertrek wordt de borg aan u terugbetaald, met verrekening van de kosten voor de schoonmaak en eventuele andere kosten.

 

 

Beschikbaarheid en Reserveren

De studio wordt verhuurd in de maanden mei, juni, juli, augustus en september. Dan is de villa niet in gebruik, (mits er een calamiteit is, maar daar gaan wij daar niet vanuit) en heeft u naast de studio veel extra’s zoals: een grote lounge hoek – diverse zitjes – ligbedden – veel zon/schaduwplekken – een heerlijke buitenkeuken (naya) en natuurlijk een geweldig zwembad. De overige maanden is de studio eveneens te huur b.v. voor vakantiegasten die gaan fietsen/wandelen en vogelaars. (Dan houden wij rekening met elkaar. Daar het een groot terrein is, is dat nooit een probleem.)

Uw reserveringsaanvraag kunt u sturen naar Droomplek Costa Blanca, telefoonnummer +31 6 48 62 28 98. U kunt binnen 24 uur een reactie verwachten met de mogelijkheden en betalingsvoorwaarden.

Wanneer de reserveringsaanvraag is verwerkt en goedgekeurd, dient er een 50% aanbetaling te worden gedaan. De resterende 50% voldoet u zes weken voor aankomst.

LET OP: de reservering staat pas vast na ontvangst van de 50% aanbetaling.

Reserveren voor zomer/najaar. Voor onze contactgegevens zie het tabblad Contact.  

Kunnen wij nu boeken?  ja…..     

Inmiddels weten onze (vaste) gasten wel dat vroegtijdig boeken noodzakelijk is. Ons advies is dan ook: zet nu een periode vast, zo voorkomt u teleurstelling…

Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid van uw heerlijke vakantieverblijf!

Reserveren (door op de link te klikken): Droomplek Costa Blanca of op telefoonnummer:+31 6 48 62 28 98